Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Denne bloggen er for alle våre kunder, barnevakter, poteniselle kunder, gamle kunder, og ellers alle andre forelde, og kanskje kommende foreldre som måtte finne innholdet interessant :-)

Jeg er Marianne, utdannet førskolelærer i bunn. Er nå gründer, lærer og mamma. Alt dette skinner vel gjennom i bloggen min. I hovedsak skriver jeg denne bloggen for å gi et større innblikk i Barnevakthjelpen, og for å kommunisere bedre med foreldrene der ute.
Håper du liker det bloggen har å by på. Ikke vær redd for å ta kontakt, eller legg igjen en kommentar:-)

post@barnevakthjelpen.no
Tlf: 978 73 575
www.barnevakthjelpen.no

Våre barnehagelærerstudenter er alltid veldig populære barnevakter hos Barnevakthjelpens kunder.

Våre fantastiske barnevakter!Posted by Marianne Sat, February 03, 2018 09:07:41
Denne flotte jenta er vi veldig fornøyd med å kunne formidle til Barnevakthjelpens kundersmiley

"Jeg heter Edel Johanne og er 21 år. Jeg er nå på mitt andre år på barnehagelærerutdanninga ved Dronning Mauds Minne Høgskole. Jeg har alltid hatt et stort ønske om å jobbe med barn, og jeg har alltid likt å være sammen med barn. I arbeid med barn er jeg imøtekommende, omsorgsfull, leken, tålmodig og ansvarsbevisst. Jeg er opptatt av at alle barna jeg møter skal bli sett og ha det bra. I samtale og lek med barn er jeg engasjert og kreativ, og jeg synes det er spennende å sette meg inn i barnas verden.

I tillegg til at jeg oppriktig liker å tilbringe tid sammen med barn, ser jeg på det som en unik mulighet for meg å jobbe i Barnevakthjelpen. Jeg får erfaringer som er relevante til utdanningen jeg tar, både med tanke på arbeid med barn og foreldresamarbeid. Jeg ser fram til å bli kjent med både foreldre og barn!"


Ønsker du en barnevakt som Edel Johanne legger du inn en bestilling hersmiley

  • Comments(0)//blogg.barnevakthjelpen.no/#post28

Michele er 23 år og tar en bachelor i pedagogikk ved NTNU. Planen videre er å ta en master i spesialpedagogikk. Hun er vi så heldig å ha i vår barnevaktstab.

Våre fantastiske barnevakter!Posted by Marianne Thu, September 21, 2017 11:03:19
"Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å arbeide med barn og ønsker en utdanning og jobb hvor jeg tar barn på alvor ,samtidig som jeg er åpen, nysgjerrig, trygg, omsorgsfull og leken. Jeg har 3 års erfaring fra arbeid i barneskole, og mange års erfaring fra arbeid med barn på sommerleirer rundt om i Oslo. Jeg er ansvarlig, positiv og imøtekommende både mot barn og voksne. Som barnevakt er jeg tilgjengelig, tilpasningsdyktig og har et enormt ønske om å bli godt kjent med barna og foreldrene jeg kommer i kontakt med. Jeg liker friluftsliv, inne-aktiviteter, dansing og alt annet barna måtte ønske å gjøre sammen. Å jobbe som barnevakt gjennom Barnevakthjelpen passer utmerket ved siden av studiene og jeg har opparbeidet meg gode erfaringer med flere familier. Ser frem til å bli kjent med flere familier."smileyVi ser også frem til å sette henne i kontakt med flere av våre familier. Det at vi kan tilby våre kunder så dedikerte og erfarne barnevakter som Michele er den viktigste grunnen til at så mange småbarnsfamilier i Trøndelag benytter seg av oss.
Du kan bestille barnevakt her www.barnevakthjelpen.no smiley

  • Comments(0)//blogg.barnevakthjelpen.no/#post27

Lone Alice kan vise til 2 års erfaring fra arbeid i barnehage, sommerjobb i Lilleputthammer og dansetrener for barn.

Våre fantastiske barnevakter!Posted by Marianne Thu, August 31, 2017 15:27:16
Lone Alice er 23 år og har mye god erfaring fra tidligere arbeid med barn. Ikke bare har hun jobbet to år i barnehage, men hun har i tillegg hatt sommerjobb i Lilleputthammer og jobbet som dansetrener for barn. Hun er omsorgsfull og trives veldig god med å jobbe med barn. Hun er en av mange dyktige barnevakter vi formidler gjennom Barnevakthjelpen.

"Jeg er 23år og kommer fra Ålesund. Er student og bor her i Trondheim sammen med min samboer. Jeg er en aktiv jente som driver med sport, trening og trives godt ute i naturen. Ved siden av skole er jeg trener og sportslig leder i Trondheim Nixies cheerleading klubb. Jeg valgte å søke jobb hos Barnevakthjelpen for å få en unik mulighet til å hjelpe andre familier med å gjøre noe jeg trives utrolig godt med.
Jeg er en leken jente som liker sang og musikk, og kan reise inn i fantasiverden i lag med ungene. "
  • Comments(0)//blogg.barnevakthjelpen.no/#post26

Hils på Kamilla 22 år. Lærerstudent med erfaring fra å jobbe i barnehage.

Våre fantastiske barnevakter!Posted by Marianne Thu, August 24, 2017 10:44:52

Jeg studerer på lærerskolen ved NTNU. Før jeg begynte på studiet studerte jeg studiespesialisering med formgiving på videregående. Deretter hadde jeg ett år hvor jeg jobbet i en 100 % stilling på barnehage med barn i alderen 4-6 år og 1-3 år. Jeg har jobbet en god del som barnevakt i private hjem.

Grunnen til at jeg vil jobbe i Barnevakthjelpen, er først og fremst fordi jeg trives veldig godt sammen med barn. Her får jeg mulighet til å lære bort det jeg kan, og ikke minst lære mer av dem. Denne jobben vil også være veldig fin erfaring for meg, ettersom at det fremtidige yrke mitt handler først og fremst om barnet i sentrum.

Jeg tror folk oppfatter meg som en tålmodig, livsglad, omsorgsfull og kreativ person. Dette tror jeg er egenskaper som vil passe i jobben som barnevakt.


Vi er takknemlig for at Kamilla vil jobbe for oss. Hun er en voksen, ansvarsfull, kreativ, omsorgsfull og erfaren barnevakt som vi stolt formidler til våre kundersmiley

Du kan bestille barnevakt her www.barnevakthjelpen.no


  • Comments(0)//blogg.barnevakthjelpen.no/#post25

Susanne 22 år. Barnehagelærerstudent med to års erfaring fra arbeid i barnehage.

Våre fantastiske barnevakter!Posted by Marianne Wed, March 15, 2017 11:00:55

Jeg er ei jente på 22 år som studerer ved Dronning Mauds Minne Høgskole, hvor jeg til sommeren fullfører mitt første år på barnehagelærerutdanningen. Jeg har tidligere jobbet to år i barnehage. Der fikk jeg øynene opp for barnehagelærerutdanningen og det å jobbe med barn. Tidligere har jeg også sitter barnevakt til to familier i private hjem, noe jeg trivdes veldig godt med.

Jeg ser på dette som en unik mulighet til å få jobbe med barn, ikke bare med tanke på at det er veldig relevant for min studieretning, men også fordi jeg liker å omgås barn og fordi jeg tror jeg vil trives i jobben som barnevakt for Barnevakthjelpen.

Jeg er ei kreativ, omsorgsfull, pliktoppfyllende og pålitelig jente som gleder meg til å ta fatt på jobben. smiley  • Comments(0)//blogg.barnevakthjelpen.no/#post24

Denne gangen har vi vært så heldig og få en barnevakt som allerede har tre års erfaring fra å sitte barnevakt i private hjem, og hun hadde fantastisk gode referanser!

Våre fantastiske barnevakter!Posted by Marianne Mon, February 20, 2017 17:14:40

Ane er 20 år gammel og tar en bachelor i sosialt arbeid ved NTNU.
Tidligere har hun jobbet i hjemmetjenesten, og hun har over 3 års erfaring som barnevakt i private hjem, hvor hun kunne vise til meget gode referanser.smiley

Vi gleder oss til å kunne ta henne i bruk som barnevakt for www.barnevakthjelpen.no"Jeg jobber i Barnevakthjelpen fordi jeg er glad i å omgås barn. Jeg studerer nå sosialt arbeid på NTNU, og denne jobben er derfor en fin mulighet for å få litt mer relevant arbeidserfaring.
Jeg har tidligere passet barna til flere familier gjennom tre år, noe jeg ser på som verdifull erfaring å ta med seg inn i denne jobben.

Som person vil jeg si at jeg er omsorgsfull, ansvarsfull, tålmodig og aktiv - egenskaper jeg mener er viktige når det kommer til arbeid med barn. Jeg gleder til å finne på mange ulike aktiviteter med barna!"
-Ane  • Comments(0)//blogg.barnevakthjelpen.no/#post23

I takt med vår voksende kundebase øker også staben av barnevakter. Vi er nå så heldige og kan introdusere Camilla Rosland. Hun er 25 år og tar et MPhil program i Childhood Studies ved NTNU.

Våre fantastiske barnevakter!Posted by Marianne Thu, February 09, 2017 16:32:00

I tillegg til å være høyt utdannet har Camilla også bred og god erfaring. Hun har jobbet som personlig assistent i 5år, har jobbet 6 måneder på barnehjem i Peru, og hun jobber som frivillig på krisesenter for Redd Barna. smiley

Camilla er omsorgsfull og positiv, og vi ser frem til å sette henne i kontakt med flere av våre heldige kundersmiley"Jeg jobber i barnevakthjelpen fordi jeg lenge har hatt et ønske om å jobbe med barn og unge. Jeg har bakgrunn i sosialantropologi og Childhood studies fra NTNU og tilbragte i forbindelse med dette 6 måneder på et barnehjem i Sør-Amerika hvor jeg bare fikk et enda større ønske om å fortsette å være en god og trygg voksen for barn. Jeg er derfor veldig glad for å kunne bidra som barnevakt på denne måten. Barnevakthjelpen gir meg også en større erfaring jeg kan ta med meg videre inn i arbeidslivet.

Som person er jeg veldig ansvarsfull, med mye omsorg å gi. Jeg er alltid blid og positiv!"

  • Comments(0)//blogg.barnevakthjelpen.no/#post22

Da kan vi presentere Maria Marinela Nilsen, vår nye barnevakt! Maria er 22 år og tar en master i sosialt arbeid ved NTNU.

Våre fantastiske barnevakter!Posted by Marianne Fri, January 27, 2017 20:43:57

Maria gikk barne og ungdomsarbeiderfag på videregående, og har alltid ønsket å jobbe med barn. Hun har jobbet som frivillig på barnehjem i Romania, og har hatt flere praksisperioder i barnehage. Nå er vi så heldige å ha Maria som barnevakt for Barnevakthjelpen.smiley


"Jeg jobber i Barnevakthjelpen da jeg bestandig har vært glad i å omgås andre mennesker, spesielt barn. For tiden er jeg fulltidsstudent på masterstudie i sosialt arbeid og synes det er perfekt å kombinere med denne jobben. Det fine med å være sammen med barn er gleden, ærligheten og det å få følge utviklingen hos barn.

Har alltid hatt en ekstra interesse for barn, barndom og oppvekst. Har derfor et ønske om å rette både studiet og fremtidig arbeid mer mot barn, og tenker at ved å jobbe i Barnevakthjelpen er det med på å gi meg en ”vei inn” , i tillegg er det en kjempeviktig erfaring å ha med seg. Jeg vil beskrive meg selv som omsorgsfull, aktiv, kreativ, utadvendt, løsningsfokusert og god på kommunikasjon med mennesker i alle aldre."

-Maria 22 år.

  • Comments(0)//blogg.barnevakthjelpen.no/#post21
Next »