Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Denne bloggen er for alle våre kunder, barnevakter, poteniselle kunder, gamle kunder, og ellers alle andre forelde, og kanskje kommende foreldre som måtte finne innholdet interessant :-)

Jeg er Marianne, utdannet førskolelærer i bunn. Er nå gründer, lærer og mamma. Alt dette skinner vel gjennom i bloggen min. I hovedsak skriver jeg denne bloggen for å gi et større innblikk i Barnevakthjelpen, og for å kommunisere bedre med foreldrene der ute.
Håper du liker det bloggen har å by på. Ikke vær redd for å ta kontakt, eller legg igjen en kommentar:-)

post@barnevakthjelpen.no
Tlf: 978 73 575
www.barnevakthjelpen.no

Det første blogginnlegget dedikeres til de fantastiske barnevaktene som gjør en veldig god jobb!

Våre fantastiske barnevakter!Posted by Marianne Thu, September 22, 2016 20:06:21
En hyllest til alle våre pliktoppfyllende og dyktige barnevakter!

Barnevakthjelpen får egen blogg, og det første blogginnlegget dedikeres til
alle våre hardtarbeidende barnevakter som gjør en vanvittig god jobb. De som stiller opp på kort varsel, både til sine faste familier, og på forespørsel fra meg for engangstjenester. Som jobber tidlige morgener og sene kvelder, alltid med et smil om munnen. De skifter beleier, tørker tårer, hjelper til med lekser, spiller spill, leker og synger, og rett og slett gjør tiden hvor mamma og pappa ikke er tilstede, om til noe barna gleder seg til.

Tilbakemeldinger fra forledre
Jeg får tilbakemeldinger fra foreldre som sier at barna spør om når de skal ha barnevakt igjen. Familier som har hatt samme barnevakt i en årrekke, som er blitt så glad i barnevakten sin at de tar henne med på hytteturer.

Jeg er skapt for å jobbe med barn genet

Disse fantastiske jentene har valgt å jobbe som barnevakt fordi de rett og slett synes det er flott å få bruke arbeidstiden sin på å være med barn. Med en sånn innstilling og motivasjon er det vanskelig å ikke gjøre en god jobb. De har det ene og viktige «jeg er skapt for å jobbe med barn genet». De er takknemmlige for å få jobbe i Barnevakthjelpen, også fordi de får viktig erfaring de kan ta med seg når de er ferdige med studier og skal søke fast jobb. De som senere skal ansette disse jentene som lærer, barnehagelærere, sykepleiere, sosionomer og barnevernsterapauter er heldige! Og alle barna i norske barnehager og skoler som senere skal ha de som lærere har virkelig noe å se frem til.

For et par uker siden fikk jeg denne herlige tilbakemeldingen fra en av våre trofaste barnevakter gjennom 3 år.

Hei!
Jeg er gravid og kan derfor dessverre ikke fortsette som barnevakt etter jul (termin 7 februar).
Jeg har per dags dato to faste familier, og jeg har informert begge om situasjonen. Sammen har vi kommet fram til at jeg skal fortsette frem til jul hos begge. Begge familiene er og har vært helt fantastiske å bli kjent med og å jobbe for, og kan anbefales varmt videre til en evt ny barnevakt. Hadde det latt seg gjøre, skulle jeg gjerne ha fortsatt. Samtidig tror jeg at det holder å ha disse to faste oppdragene frem til jul.

Å jobbe som barnevakt har vært en berikelse og hjertevarm jobb, som slettes ikke har føltes som jobb. Å få dra på eventyr gjennom portaler i rommet,på eventyr med SVK, tornerose, de tre små grisene, bygge snøslott, bake verdens beste boller, være prinsesse og/eller troll og rett og slett være til i verdens beste selskap, DET er noe jeg kommer til å savne dypt. Derfor skal jeg nyte de siste månedene jeg har igjen.

Og så vil jeg gjerne få lov å takke for at jeg fikk muligheten til alt dette, aldri hadde jeg trodd at det skulle være så flott å være barnevakt. At det er et behov for barnevakter i Trondheim er det ikke tvil om, og jeg tror du har reddet mange fra vanskelige situasjoner ved å formidle gode løsninger til de. Og hvem vet, kanskje kommer jeg tilbake som forelder på jakt etter barnevakt om noen år? Jeg vil iallefall fortsette å anbefale Barnevakthjelpen varmt videre, enten det er til foreldre eller til noen som jeg tror kan bli gode barnevakter.

Med vennlig hilsen Tove Merete KjeøyDet må være det beste oppsigelsesbrevet jeg har fått!

Når hun har betydd så mye for meg og Barnevakthjelpen, skjønner jeg også hvor mye hun må ha betydd for familiene hun har jobbet for. Tusen takk Tove Meretesmiley Når jeg har slike representanter for Barnevakthjelpen skjønner jeg hvorfor vi nå stolt kan si at vi er inne i vårt sjette årsmiley Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til fortsettelsen!

  • Comments(0)//blogg.barnevakthjelpen.no/#post0