Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Denne bloggen er for alle våre kunder, barnevakter, poteniselle kunder, gamle kunder, og ellers alle andre forelde, og kanskje kommende foreldre som måtte finne innholdet interessant :-)

Jeg er Marianne, utdannet førskolelærer i bunn. Er nå gründer, lærer og mamma. Alt dette skinner vel gjennom i bloggen min. I hovedsak skriver jeg denne bloggen for å gi et større innblikk i Barnevakthjelpen, og for å kommunisere bedre med foreldrene der ute.
Håper du liker det bloggen har å by på. Ikke vær redd for å ta kontakt, eller legg igjen en kommentar:-)

post@barnevakthjelpen.no
Tlf: 978 73 575
www.barnevakthjelpen.no

Om spisse tånegler, spark i nyrene, og det å ta på sin egen oksygenmaske først.

Alt det andrePosted by Marianne Fri, September 23, 2016 21:38:36

Om spisse tånegler, spark i nyrene, og det å ta på sin egen oksygenmaske først.

Har du behov for barnevakt? Sånn starter jeg ofte teksten til reklamene til Barnevakthjelpen som deles på facebook. For meg er behov for en sterk underdrivelse. Jeg har ikke bare behov for, av og til er det livsnødvendig. Det er snakk om barnevakt eller innleggelse, eller i alle fall skilsmisse, som rask kan påfølges av en innleggelse. Og jeg tror ikke jeg er alene om det.

Når du kjenner du at spørsmålet kofooooor? er besvart flere ganger enn det beherskelsen din tåler, at setningen «du e dom, du får ikke vær mammaen min længer», er ignorert mer enn det tålmodigheten din kan bære. Når ungene tror at julenissen er en snikende kar med røntgensyn og en hørsel ikke engang en hund kan beskyldes for å ha, fordi du er så sliten av unger som ikke gjør som du behager, og trekker «julenissekortet» ved enhver gyldig og ugyldig anledning du kan. Da er det kanskje lurt å få seg et lite barnevaktavbrekk, så i alle fall du selv erindrer en tjukk rødkledd og lystig kar med skjegg som kommer med gaver på julaften.

Ta på deg din egen oksygenmaske først

Også dette med å få tiden til å strekke til da, i en tid hvor man skal prestere både på jobb og på den sosiale arena. Jeg skal skrive under på at det til tider er vanskelig å sjonglere mellom å være barnevakthjelpen-Marianne, lærer-Marianne, kone-Marianne, vennine-Marianne, søster-Marianne, datter-Marianne og selvfølgelig superdupermamma-Marianne uten at noe blir gjort sånn delvis halveis, eller på minussiden. For øvrig så sitter jeg på do- lokket på et doggfult bad og skriver denne teksten, mens avkommet dusjer av seg en 5-6 dager med møkk og svette, og er egentlig litt forundret over at vi ikke må sterkere til verks enn såpe og vann. Skitne barn er lykkelige barn sies det, da skal jeg skrive under på at barnet mitt til tider er uhorvelig lykkelig, med ekstra lange tånegler attåt. Men når hun roper ut fra dusjen, «mamma, veit du ka, du e bestevennen min.» Da kjenner jeg at rollen som betyr mest, er mamma-Marianne, superdupermamma eller ei! Men for å få til det, så må jeg ha en pause i ny og ned. Lade opp litt. Som de sier, ta på deg din egen oksygenmaske først.

Spisse tånegler og spark i nyrene

Og tilbake til overnevnte lange tånegler, finnes det noe mer pinefullt enn spisse tånegler som skjærer seg inn i lårene dine om natten, avbrutt av smertefulle spark i nyrene? Heldigvis er det raskt glemt når du våkner av en kjærlig barnehånd som stryker deg over kinnet, før hanen galer selvfølgelig. Men etter en eskimokos og et mmmm, kose, jeg er så gald i deg vennen, så priser i alle fall jeg meg lykkelig over nettbrett og Lego friends! Kan være mye god barnevakt i det også.

Dusjeidyllen ble for øvrig avbrutt av et smertefullt hyl fordi avkommet får alt for mye frihet i dusjeseansen, fordi superdupermamma-Marianne også må være superduper-Barnevakthjepen -Marianne, og skrive denne teksten, og friheten i dusjen fører til alt for mye såpe og glatte hender som mister dusjhodet på en bitteliten barnetå. Da skjærer det i samvittigheten. Hadde sikkert vært smart å skive denne teksten etter leggetid, men kan ikke miste tråden. Da får det gå en lilletå eller to. Så får jeg heller sørge for at jeg har booket barnevakt neste gang kreativiteten kaster seg over meg….

Og kjenner du at du også skulle trenge et avbrekk fra den aller beste rollen du har, foreldrerollen, så er det bare å ta kontakt. Midt i alt det overnevnte kaoset kan jeg nemlig tilby proffe barnevakter til en overkommelig pris, og selvfølgelig byr vi på fornøydhetsgaranti! For det er ikke noe som gjøres halvveis her i gården, i alle fall ikke når det kommer til den staben av fantastiske barnevakter jeg har å by påsmiley

Du kan bestille barnevakt hersmiley  • Comments(2)//blogg.barnevakthjelpen.no/#post1