Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Denne bloggen er for alle våre kunder, barnevakter, poteniselle kunder, gamle kunder, og ellers alle andre forelde, og kanskje kommende foreldre som måtte finne innholdet interessant :-)

post@barnevakthjelpen.no
Tlf: 978 73 575
www.barnevakthjelpen.no

Karoline er en blid, utadvendt og omsorgsfull ergoterapistudent med lang og god erfaring fra å jobbe med barn og mennesker. Hun har også en årsenhet i psykologi.

Våre fantastiske barnevakter!Opprettet av Marianne ma., november 14, 2016 17:59:15
Karoline er en blid, utadvendt og omsorgsfull ergoterapistudent med lang og god erfaring fra å jobbe med barn og mennesker.


Karoline Valåmo er 21 år gammel og studerer til å bli ergoterapaut. Hun har også et årsstudium i psykologi. Karoline har lang og god erfaring som gjør at hun er godt kvalifisert til å jobbe som barnevakt. I tillegg til å ha vært mye barnevakt i private hjem har hun også erfaring fra omsorgsbolig, skole og SFO.
Hun er en blid og glad jente som viser mye omsorg, de familiene hun skal jobbe for vil helt sikkert bli veldig fornøyd! smiley
Jeg jobber i Barnevakthjelpen fordi det er lett å kombinere med skole, og fordi jeg er veldig glad i barn! Å kunne få bruke fritiden min på å gjøre hverdagen litt lettere for en familie, i tillegg til å få leke og omgås barn er en drømmesituasjon for meg! Jeg håper å kunne være en voksen, en lekekompis, leksehjelp og en venn for barna, og at jeg kan være en like stor glede for dem som de er for meg.

Kunne du tenkt deg å ha en barnevakt i denne ligaen er det bare å ta kontakt hersmiley

  • Kommentarer(0)//blogg.barnevakthjelpen.no/#post14