Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Denne bloggen er for alle våre kunder, barnevakter, poteniselle kunder, gamle kunder, og ellers alle andre forelde, og kanskje kommende foreldre som måtte finne innholdet interessant :-)

Jeg er Marianne, utdannet førskolelærer i bunn. Er nå gründer, lærer og mamma. Alt dette skinner vel gjennom i bloggen min. I hovedsak skriver jeg denne bloggen for å gi et større innblikk i Barnevakthjelpen, og for å kommunisere bedre med foreldrene der ute.
Håper du liker det bloggen har å by på. Ikke vær redd for å ta kontakt, eller legg igjen en kommentar:-)

post@barnevakthjelpen.no
Tlf: 978 73 575
www.barnevakthjelpen.no

Hvem er barnevaktene, og hva betaler du for?

Våre fantastiske barnevakter!Posted by Marianne Fri, September 30, 2016 13:28:05


Hvem er barnevaktene, og hva betaler du for?


Barnevaktene.

Jeg får flere søknader i uken fra søkere som ønsker å jobbe som barnevakt for Barnevakthjelpen. Kun de beste kommer gjennom nåløyet. Det første jeg ser på er om de har jobbet med barn tidligere, og om de er under utdannelse relatert til barn og/eller omsorg. Om CV ‘n kan vise til dette har jeg en lang samtale med kandidaten. Jeg kontakter alltid opptil to referanser.

Jeg leter etter de som umiddelbart vekker den tillitten du behøver for å overlate barna dine til dem. Når de komme inn i huset ditt først gangen vil jeg du skal tenke, ja hun skal få passe barna mine!

Vi har stor variasjon av behov hos familiene, derfor må jeg også ha stor variasjon av kompetanse hos barnevaktene. Noen trenger leksehjelp til større barn, noen trenger pass av barn under ett år, noen trenger en som kan håndtere fire søsken, noen har behov for de som kan jobbe med barn med spesielle behov. Derfor har vi både lærerstudenter, førskolelærerstudenter, sykepleierstudenter, sosionomstudenter, barnevernspedagogstudenter og lektorstudenter. Jeg har alltid et bredt utvalg av barnevakter tilgjengelig.Dette betaler du for.


Jeg vil at begge parter skal være fornøyd, både barnevaktene og familiene. Derfor kan både barnevakt og familie gi meg beskjed om de ikke trives med situasjonen. Da gjør vi bare et bytte. Jeg ønsker ikke at barnevaktene skal jobbe hos familier de ikke trives hos, da tror jeg ikke de vil gjøre en god nok jobb. Og selvfølgelig så skal ikke familiene ha en barnevakt de ikke er fornøyd med, det er det de betaler for, en barnevakt de er fornøyd med, og at de alltid skal ha en barnevakt tilgjengelig.

Jeg er der også fordi familiene alltid skal ha en barnevakt tilgjengelig. Alle familiene har én fast barnevakt som jobber for dem. Noen har så stort behov at de ønsker å benytte seg av to barnevakter, det koster selvfølgelig ikke noe ekstra. Noen velger også å ha en fast vikar de kan ringe til om den faste barnevakten ikke kan stille. Mens andre synses det er greit å kontakte meg de gangene de har behov for vikar, så ordner jeg det for dem. Selv om vi kun har garanti på vikar ved en ukes varsel ordner det seg som regel alltid samme dag.

Kort summert så er barnevaktene voksne, ansvarlige og erfarne barnevakter som er håndplukket for å kunne møte de store forventningene familiene har. Og jeg er tilstede for at dere alltid skal være fornøyd, og for at dere alltid skal få barnevakt når dere trenger det. Synes du dette høres bra ut og ønsker å kjøpe abonnement kan du gjør det her.

Jeg kan også nåes på telfon:
978 73 575 og e-post: post@barnevakthjelpen.no

  • Comments(0)//blogg.barnevakthjelpen.no/#post2