Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Denne bloggen er for alle våre kunder, barnevakter, poteniselle kunder, gamle kunder, og ellers alle andre forelde, og kanskje kommende foreldre som måtte finne innholdet interessant :-)

Jeg er Marianne, utdannet førskolelærer i bunn. Er nå gründer, lærer og mamma. Alt dette skinner vel gjennom i bloggen min. I hovedsak skriver jeg denne bloggen for å gi et større innblikk i Barnevakthjelpen, og for å kommunisere bedre med foreldrene der ute.
Håper du liker det bloggen har å by på. Ikke vær redd for å ta kontakt, eller legg igjen en kommentar:-)

post@barnevakthjelpen.no
Tlf: 978 73 575
www.barnevakthjelpen.no

Lone Alice kan vise til 2 års erfaring fra arbeid i barnehage, sommerjobb i Lilleputthammer og dansetrener for barn.

Våre fantastiske barnevakter!Posted by Marianne Thu, August 31, 2017 15:27:16
Lone Alice er 23 år og har mye god erfaring fra tidligere arbeid med barn. Ikke bare har hun jobbet to år i barnehage, men hun har i tillegg hatt sommerjobb i Lilleputthammer og jobbet som dansetrener for barn. Hun er omsorgsfull og trives veldig god med å jobbe med barn. Hun er en av mange dyktige barnevakter vi formidler gjennom Barnevakthjelpen.

"Jeg er 23år og kommer fra Ålesund. Er student og bor her i Trondheim sammen med min samboer. Jeg er en aktiv jente som driver med sport, trening og trives godt ute i naturen. Ved siden av skole er jeg trener og sportslig leder i Trondheim Nixies cheerleading klubb. Jeg valgte å søke jobb hos Barnevakthjelpen for å få en unik mulighet til å hjelpe andre familier med å gjøre noe jeg trives utrolig godt med.
Jeg er en leken jente som liker sang og musikk, og kan reise inn i fantasiverden i lag med ungene. "
  • Comments(0)//blogg.barnevakthjelpen.no/#post26