Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Denne bloggen er for alle våre kunder, barnevakter, poteniselle kunder, gamle kunder, og ellers alle andre forelde, og kanskje kommende foreldre som måtte finne innholdet interessant :-)

post@barnevakthjelpen.no
Tlf: 978 73 575
www.barnevakthjelpen.no

Michele er 23 år og tar en bachelor i pedagogikk ved NTNU. Planen videre er å ta en master i spesialpedagogikk. Hun er vi så heldig å ha i vår barnevaktstab.

Våre fantastiske barnevakter!Opprettet av Marianne to., september 21, 2017 11:03:19
"Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å arbeide med barn og ønsker en utdanning og jobb hvor jeg tar barn på alvor ,samtidig som jeg er åpen, nysgjerrig, trygg, omsorgsfull og leken. Jeg har 3 års erfaring fra arbeid i barneskole, og mange års erfaring fra arbeid med barn på sommerleirer rundt om i Oslo. Jeg er ansvarlig, positiv og imøtekommende både mot barn og voksne. Som barnevakt er jeg tilgjengelig, tilpasningsdyktig og har et enormt ønske om å bli godt kjent med barna og foreldrene jeg kommer i kontakt med. Jeg liker friluftsliv, inne-aktiviteter, dansing og alt annet barna måtte ønske å gjøre sammen. Å jobbe som barnevakt gjennom Barnevakthjelpen passer utmerket ved siden av studiene og jeg har opparbeidet meg gode erfaringer med flere familier. Ser frem til å bli kjent med flere familier."smileyVi ser også frem til å sette henne i kontakt med flere av våre familier. Det at vi kan tilby våre kunder så dedikerte og erfarne barnevakter som Michele er den viktigste grunnen til at så mange småbarnsfamilier i Trøndelag benytter seg av oss.
Du kan bestille barnevakt her www.barnevakthjelpen.no smiley

  • Kommentarer(0)//blogg.barnevakthjelpen.no/#post27