Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Denne bloggen er for alle våre kunder, barnevakter, poteniselle kunder, gamle kunder, og ellers alle andre forelde, og kanskje kommende foreldre som måtte finne innholdet interessant :-)

Jeg er Marianne, utdannet førskolelærer i bunn. Er nå gründer, lærer og mamma. Alt dette skinner vel gjennom i bloggen min. I hovedsak skriver jeg denne bloggen for å gi et større innblikk i Barnevakthjelpen, og for å kommunisere bedre med foreldrene der ute.
Håper du liker det bloggen har å by på. Ikke vær redd for å ta kontakt, eller legg igjen en kommentar:-)

post@barnevakthjelpen.no
Tlf: 978 73 575
www.barnevakthjelpen.no

Jeg har vært så heldig å få et gjesteinnlegg fra en av våre kunder som virkelig nyter tiden hun får for seg selv når hun benytter seg av barnevakt.

Alt det andrePosted by Marianne Sun, October 09, 2016 20:06:58
'Den følelsen når du har noen timer "fri"'

Når jeg tenker barnevakt tenker jeg "Yeah! Party, vin og høye hæler", men tanken på en slik kveld er ofte bedre enn resultatet! Når jeg våkner dagen derpå med litt hodepine og verkende ben frister det mer med en hel dag på sofaen enn å bli vekt av en glisende menneske-vekkerklokke klokken 06.30, som krever aktivitet resten av dagen! Så i dag valgte jeg å benytte barnevakt til litt Hanne-tid Det er utrolig tilfredsstillende å få malt den veggen du har tenkt på i over ett år. Vasket klær, sortert rask, og sist men ikke minst; føtter på bordet godteri og kaffekopp, helt uforstyrret! Livet ass.smileyNå er batteriene ladet og jeg er klar for full fres med guttungen igjen! Hurra for barnevakt!

Ps. Nå som batteriene ikke går på spareblussmodus (som Apple kaller det) vurderes det sterkt å krype inn i en snerten kjole, ta på høye hæler og høre om jentene vil bli med ut og danse litt;) Og siden jeg har barnevakt er det mulig jeg gjør akkurat det..
Hilsen uthvilt småbarnsmor

Vil du også være en uthvilt småbarnsmor med nymalt vegg og overskudd til en bytur med jentene kan du bestille barnevakt her.smiley  • Comments(0)//blogg.barnevakthjelpen.no/#post4