Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Denne bloggen er for alle våre kunder, barnevakter, poteniselle kunder, gamle kunder, og ellers alle andre forelde, og kanskje kommende foreldre som måtte finne innholdet interessant :-)

Jeg er Marianne, utdannet førskolelærer i bunn. Er nå gründer, lærer og mamma. Alt dette skinner vel gjennom i bloggen min. I hovedsak skriver jeg denne bloggen for å gi et større innblikk i Barnevakthjelpen, og for å kommunisere bedre med foreldrene der ute.
Håper du liker det bloggen har å by på. Ikke vær redd for å ta kontakt, eller legg igjen en kommentar:-)

post@barnevakthjelpen.no
Tlf: 978 73 575
www.barnevakthjelpen.no

Bare det å se barna smile, hjelpe dem når det trengs og ikke minst leke sammen med dem, gjør meg utrolig glad. Kunne ikke ha tenkt meg å jobbe med noe annet!

Våre fantastiske barnevakter!Posted by Marianne Wed, October 26, 2016 20:00:19
Ellen er en blid og pliktoppfyllende barnehagelærerstudent på 22 år som stortrives i jobben som barnevaktsmiley

"Jeg har jobbet i Barnevakthjelpen siden juli 2016, og jeg stortrives! Selv holder jeg på å utdanne meg som barnehagelærer, og jeg kunne ikke sett for meg en jobb som kunne ha passet bedre til studiene. Her får jeg god erfaring med både barn og foreldresamarbeid. Jeg syns det er en helt fantastisk mulighet å få jobbe med barn. Bare det å se barna smile, hjelpe dem når det trengs og ikke minst leke sammen med dem, gjør meg utrolig glad. Kunne ikke ha tenkt meg å jobbe med noe annet!»


Ellen Hammer er 22 år gammel og studerer til å bli barnehagelærer. Hun gikk barne og ungdomsarbeider på videregående, og påbygging for å kunne bli barnehagelærer. Derfor har hun hatt flere praksisperioder i barnehagen og skolen. Hun har også mye erfaring fra å være barnevakt i private hjem. Ellen er en blid og pliktoppfyllende jente som er godt likt av både barn og foreldre.

Ønsker du å benytte deg av en av våre barnevakter kan du ta kontakt hersmiley  • Comments(0)//blogg.barnevakthjelpen.no/#post8