Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Denne bloggen er for alle våre kunder, barnevakter, poteniselle kunder, gamle kunder, og ellers alle andre forelde, og kanskje kommende foreldre som måtte finne innholdet interessant :-)

Jeg er Marianne, utdannet førskolelærer i bunn. Er nå gründer, lærer og mamma. Alt dette skinner vel gjennom i bloggen min. I hovedsak skriver jeg denne bloggen for å gi et større innblikk i Barnevakthjelpen, og for å kommunisere bedre med foreldrene der ute.
Håper du liker det bloggen har å by på. Ikke vær redd for å ta kontakt, eller legg igjen en kommentar:-)

post@barnevakthjelpen.no
Tlf: 978 73 575
www.barnevakthjelpen.no

Det blir litt for drøyt når voksne mennesker lager Facebook-grupper for å få bort feiringen av Halloween. Barna er godt kjent med konseptet, og de digger det!

Alt det andrePosted by Marianne Thu, October 27, 2016 20:30:53


Halloween eller julebukk? Barna har talt!


Så var det straks Halloween igjen, og den uoverkommelige diskusjonen om at alt var bedre før når barna gikk julebukk, da sang de iallfall for godteriet. Halloween handler bare om å få forbrukerne til å bruke mere penger. Osv osv. Mye sant i det, men er det ikke på tide å legge diskusjonen død, innse at vi har tapt kampen mot handelstanden. Det blir litt for drøyt når voksne mennesker lager Facebook-grupper for å få bort feiringen av Halloween. Barna er godt kjent med konseptet Halloween, og de digger det!


Jeg har iallefall bestemt meg for å la julebukk være noe som hører fortiden til, og la nåtidens barn få glede seg over sin tids julebukk, nemlig Halloween og knask eller knep. Og som den miljøvennlige og bevisste forbrukeren jeg er holder jeg en knapp på hjemmelagede kostymer. Og forbruket blir ikke så høyt om man lar vær å kjøpe ny pynt hvert år. Gjør som med julepynten, pakk det vekk og ta det frem til neste Halloween. Hva tror du, er det så farlig om barna får denne gleden den ene dagen i året?

  • Comments(0)//blogg.barnevakthjelpen.no/#post9