Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Denne bloggen er for alle våre kunder, barnevakter, poteniselle kunder, gamle kunder, og ellers alle andre forelde, og kanskje kommende foreldre som måtte finne innholdet interessant :-)

Jeg er Marianne, utdannet førskolelærer i bunn. Er nå gründer, lærer og mamma. Alt dette skinner vel gjennom i bloggen min. I hovedsak skriver jeg denne bloggen for å gi et større innblikk i Barnevakthjelpen, og for å kommunisere bedre med foreldrene der ute.
Håper du liker det bloggen har å by på. Ikke vær redd for å ta kontakt, eller legg igjen en kommentar:-)

post@barnevakthjelpen.no
Tlf: 978 73 575
www.barnevakthjelpen.no

Denne gangen har vi vært så heldig og få en barnevakt som allerede har tre års erfaring fra å sitte barnevakt i private hjem, og hun hadde fantastisk gode referanser!

Våre fantastiske barnevakter!Posted by Marianne Mon, February 20, 2017 17:14:40

Ane er 20 år gammel og tar en bachelor i sosialt arbeid ved NTNU.
Tidligere har hun jobbet i hjemmetjenesten, og hun har over 3 års erfaring som barnevakt i private hjem, hvor hun kunne vise til meget gode referanser.smiley

Vi gleder oss til å kunne ta henne i bruk som barnevakt for www.barnevakthjelpen.no"Jeg jobber i Barnevakthjelpen fordi jeg er glad i å omgås barn. Jeg studerer nå sosialt arbeid på NTNU, og denne jobben er derfor en fin mulighet for å få litt mer relevant arbeidserfaring.
Jeg har tidligere passet barna til flere familier gjennom tre år, noe jeg ser på som verdifull erfaring å ta med seg inn i denne jobben.

Som person vil jeg si at jeg er omsorgsfull, ansvarsfull, tålmodig og aktiv - egenskaper jeg mener er viktige når det kommer til arbeid med barn. Jeg gleder til å finne på mange ulike aktiviteter med barna!"
-Ane  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.