Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Denne bloggen er for alle våre kunder, barnevakter, poteniselle kunder, gamle kunder, og ellers alle andre forelde, og kanskje kommende foreldre som måtte finne innholdet interessant :-)

post@barnevakthjelpen.no
Tlf: 978 73 575
www.barnevakthjelpen.no

Hils på Kamilla 22 år. Lærerstudent med erfaring fra å jobbe i barnehage.

Våre fantastiske barnevakter!Opprettet av Marianne to., august 24, 2017 10:44:52

Jeg studerer på lærerskolen ved NTNU. Før jeg begynte på studiet studerte jeg studiespesialisering med formgiving på videregående. Deretter hadde jeg ett år hvor jeg jobbet i en 100 % stilling på barnehage med barn i alderen 4-6 år og 1-3 år. Jeg har jobbet en god del som barnevakt i private hjem.

Grunnen til at jeg vil jobbe i Barnevakthjelpen, er først og fremst fordi jeg trives veldig godt sammen med barn. Her får jeg mulighet til å lære bort det jeg kan, og ikke minst lære mer av dem. Denne jobben vil også være veldig fin erfaring for meg, ettersom at det fremtidige yrke mitt handler først og fremst om barnet i sentrum.

Jeg tror folk oppfatter meg som en tålmodig, livsglad, omsorgsfull og kreativ person. Dette tror jeg er egenskaper som vil passe i jobben som barnevakt.


Vi er takknemlig for at Kamilla vil jobbe for oss. Hun er en voksen, ansvarsfull, kreativ, omsorgsfull og erfaren barnevakt som vi stolt formidler til våre kundersmiley

Du kan bestille barnevakt her www.barnevakthjelpen.no


  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.