Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Denne bloggen er for alle våre kunder, barnevakter, poteniselle kunder, gamle kunder, og ellers alle andre forelde, og kanskje kommende foreldre som måtte finne innholdet interessant :-)

post@barnevakthjelpen.no
Tlf: 978 73 575
www.barnevakthjelpen.no

Våre barnehagelærerstudenter er alltid veldig populære barnevakter hos Barnevakthjelpens kunder.

Våre fantastiske barnevakter!Opprettet av Marianne lø., februar 03, 2018 09:07:41
Denne flotte jenta er vi veldig fornøyd med å kunne formidle til Barnevakthjelpens kundersmiley

"Jeg heter Edel Johanne og er 21 år. Jeg er nå på mitt andre år på barnehagelærerutdanninga ved Dronning Mauds Minne Høgskole. Jeg har alltid hatt et stort ønske om å jobbe med barn, og jeg har alltid likt å være sammen med barn. I arbeid med barn er jeg imøtekommende, omsorgsfull, leken, tålmodig og ansvarsbevisst. Jeg er opptatt av at alle barna jeg møter skal bli sett og ha det bra. I samtale og lek med barn er jeg engasjert og kreativ, og jeg synes det er spennende å sette meg inn i barnas verden.

I tillegg til at jeg oppriktig liker å tilbringe tid sammen med barn, ser jeg på det som en unik mulighet for meg å jobbe i Barnevakthjelpen. Jeg får erfaringer som er relevante til utdanningen jeg tar, både med tanke på arbeid med barn og foreldresamarbeid. Jeg ser fram til å bli kjent med både foreldre og barn!"


Ønsker du en barnevakt som Edel Johanne legger du inn en bestilling hersmiley

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.