Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Barnevakthjelpen

Denne bloggen er for alle våre kunder, barnevakter, poteniselle kunder, gamle kunder, og ellers alle andre forelde, og kanskje kommende foreldre som måtte finne innholdet interessant :-)

Jeg er Marianne, utdannet førskolelærer i bunn. Er nå gründer, lærer og mamma. Alt dette skinner vel gjennom i bloggen min. I hovedsak skriver jeg denne bloggen for å gi et større innblikk i Barnevakthjelpen, og for å kommunisere bedre med foreldrene der ute.
Håper du liker det bloggen har å by på. Ikke vær redd for å ta kontakt, eller legg igjen en kommentar:-)

post@barnevakthjelpen.no
Tlf: 978 73 575
www.barnevakthjelpen.no

Lag dukketeater-scene av en pappeske. Morsomt tidsfordriv for store og små!

DIYPosted by Marianne Thu, October 13, 2016 11:58:20
I høstferienhar vi laget dukketeater-scene av en pappeskesmiley
Kjempeenkelt, og morsomt for både store og små!Vi startet med å klippe av alle "klaffene på den ene siden. På det som da ble baksiden klippet vi kun ut den øveste delen.
Vi brukte de avklipte pappdelne til å lage sol, steiner, bekk og tre som vi limte fast der vi ville ha de.

Til slutt malte vi esken med vanlig vannmaling. Fireåringen hadde noen glitter-sommerfugler liggende som vi hang opp med tynt fiskesnøre.
Og vips så hadde vi en ferdig dukketeater-scenesmiley
Her viser mor Rødhette og ulven. Heldigvis har barn bra fantasi, og en veldig evne til å leve seg inn i ting, så det er ikke så farlig hva man bruker som figurer. Jeg viser evnetyr hvor Rødhette er en "mini-teddybjørn" og ulven er er en lekehund. Det holder også å male annsikter på baksiden av tomlene sine, det er ikke så mye som skal til.

Fireåringen har leka mye med dukketeateret etter vi laget det, av og til vil hun ha forestilling for mamma og pappa, andre ganger har hun forestilling for dukkene og bamsene sine.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.